Social Icons

Call Of Duty Black Ops 2 ( Günün Yazısı )



  Bugün itibari ile , Call of Duty Black Ops 2 ön siparişe açılmış bulunuyor .

   Adını dünyaya duyuran ve oyun dünyasının lideri konumunda olan Call of Duty serisini bilmeyen yada oynamayanımız yoktur. Bazılarımız ise aşırı derecede bağlıdır. Çünkü oyunda herşey var diyebiliriz. Oyunlarda  senaryo aranır , oynanış kolaylığı aranır , gerçekçi grafikler aranır ve bunun yanı sıra neredeyse herkesin oynayabileceği sistem gereksinimi istenir bir oyunda. Bunların hepsinin birden bulunduğu nadir oyunlardan biridir Call of Duty.

  Bugün ise serinin dokuzuncu oyun olan Black Ops 2 ön siparişte . Ön siparişin ayrıcalık yönleri de var tabiki. Örneğin Call of Duty 5 : World At War oyununa orjinal olarak ücretsiz sahip olabileceksiniz . Ayrıca Çeşitli oyun modları zombi modları silahlar da ön siparişle birlikte sizin olabilecek.

  Bunların yanında birde oyun soundtrack albümü de ücretsiz olarak sizin olabilecek. Eğer oyunu almak ve bu saydığım ücretsiz içeriklere sahip olmak isterseniz ;

  Oyunu playstore'dan satın alabilirsiniz. Alın demiyorum tabiki ama almanızı tavsiye ederim. Çünkü online olarakta oynanılabilirliği farkedilir derecede arttırdığını iddia eden Treyarch , uzun bir süre sıkılmadan oynayabileceğimiz bir oyun yapmışa benziyor.

  Oyunu satın almak , fiyatını öğrenmek veya incelemek ve detaylarına bakmak için buraya tıklayınız .



Günün Fırsatı
 
Blogger Templates