Social Icons

En Fazla Beklenen Oyunlar #2 ( EA Games )


   En fazla beklenen oyunlarda ilk bölümde Ubisoft oyunlarını kaleme almıştım. O makalemi okumak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

   Bu makalede ise EA yani Electronic Arts oyunlarını kaleme alıyorum. Günümüzde EA oyunlarının vazgeçilmezi Fifa 13 bilindiği gibi. Gerek satış rakamları gerekte günlük online oyuncu sayısı ile yapımcısının yüzünü güldüren oyun 2012 yılının de favori oyunları arasında. Geçtiğimiz ay çıkan oyun görünüş olarak ve oynayış olarak pek bir yenilik sunmasa da, savunma ve hücum yapısında yani İmpact Engine'de gelişmeler var. Ayrıca maket olarak kenarlarda duran kameraman ve görevliler de hareketlendirilmiş ve kenarlara teknik direktörler eklenmiş. Bu oyun gerçekçiliği açısından gayet hoş durmakta. Ayrıca devre arası ve oyuncu değişikliğinde devreye giren hareketli kameralar, sanki gerçekten bir kameraman varmış gibi hissettiriyor. Bunun yanı sıra oyun hızı da gerçek seviyeye çıkartılmış. Online modlarda çeşitlilik arttırılmış ve gayet başarılı olunmuş. Ancak oyunda bazı hatalar hala mevcut, bir ek paket ile veya bir patch ile bu sorunları halletmelerini umalım.



  Bir diğer oyun Medal Of Honor War Fighter. Dünyaca ünlü serinin geçtiğimiz senelerde çıkardığı modern yapılı yeni oyunu büyük beğeni kazanmıştı. Bu seriyi devam ettirmek isteyen MoH yapımcıları WarFighter'ı hazırladı ve oyunculara tanıttı. Oyunun yayınlanan oynayış videoları Call of Duty'ye rakip olabileceğini gösteriyor ancak tabi ki oynayıp denemek gerekmektedir öncelikle. Önceki oyunda olduğu gibi bu oyunda da gerçek özel harekatçılar ile hazırlanan oyun epey bir gerçekçilik sunuyor. Geçtiğimiz günler de çıkan oyunu oynamak ve yorumu kendiniz yapmak isterseniz en doğru kararı vermiş olursunuz.


 
 
Blogger Templates